Agencija za sportski menadzment i konsalting “College Recruits USA” je regionalni servis koji pruža priliku srednjoškolcima da nastave studije u Americi uz pomoć sportske stipendijeAgencija djeluje u okviruYMCA Bosna i Hercegovina od 2011 god..

COLLEGE RECRUITS USA servis nudi usluge  starijim sportistima koji su na prvim godinama fakulteta , a voljeli bi svoje studije nastaviti u Sjedinjenim Američkim Državama.

COLLEGE RECRUITS USA posjeduje dugogodisnje iskustvo u radu i kontakt sa velikim brojem trenera i koledža u Americi iz gotovo svih sportova, a cilj nam je Vaš sportski talenat predstaviti univerzitetima .


Naš centar je u direktnom kontaktu sa preko 3000 glavnih i asistent trenera sa Americkih Univerziteta s povremenim posjetama Američkih skauta, a dugo godišnje iskustvo u pomoći pri pronalasku stipendija sportistima sa područja ex- Jugoslavje čini nas najboljim servisom ove vrste na Balkanu. Mi smo jedinstven servis ove vrste u Bosni i Hercegovini koji nudi talentovanim sportistima mogućnost da budu otkriveni i da za svoj dugogodišnji trud iz oblasti sporta budu i nagrađeni.


COLLEGE RECRUITS USA nudi usluge priprema prijemnih ispita za upis na koledze i fakultete *TOEFL i SAT kao i pripreme za studentski i sportski zivot koji vas očekuje, kroz radioncu American Life and Culture .

COLLEGE RECRUITS USA promoviše vaše sportske uspjehe u periodu od 12 mjeseci kako bi osigurao da se za vaš sportski uspjeh čuje na koledzima i da dobijete mjesto u jednom od sportskih timova.

COLLEGE RECRUITS USA zajedno sa sportistom i roditeljima radi na postavljanu individualnih ciljeva i pravi individualnu prezentaciju svakog sportiste ponaosob kako bi se baš vaši talenti i dosadašnji sportski i školski uspjesi promovisali i omogućili vam da izgradite i nastavite sportsku karijeru kroz Američki studij.

NAs Tim na Sajmu Stipendija 


Datenschutzerklärung
Free website powered by Beep.com
 
The responsible person for the content of this web site is solely
the webmaster of this website, approachable via this form!